top of page

Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε την ποιότητα των εργασιών εξαμήνου ή της διπλωματικής σας;


Join us σε ένα ενημερωτικό meetup για το πιο πρόσφατα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που βοηθούν στη βιβλιογραφική και συστηματική ανασκόπηση αλλά και την ακαδημαϊκή γραφή. Το Volos In Tech είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία του Luigi Δημήτρη Γουλιάνου (Doitforme) και Απόστολου Λεούση.


Πέμπτη 27 Απριλίου στις 20:00 σε περιμένουμε, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) στον πρώτο όροφο (ΜΟΚΕ) στην οδό Γεωργίου Καρτάλη & Ροζού, ΤΚ 38333 να βρεθούμε παρέα και να μιλήσουμε για τεχνολογία.


Μαζί μας ο Γιάννης Γιαλαμάς, Innovation Manager της Prosvation, με τον οποίο θα εξερευνήσουμε μαζί ισχυρά λογισμικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να οργανώσετε το υλικό της έρευνας σας, να δημιουργήσετε εμπνευσμένες αναλύσεις και να βελτιώσετε το στυλ γραφής σας.


Ανεξάρτητα από το αν είστε ένας έμπειρος ερευνητής ή αρχάριος, αυτό το meetup είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείτε στην πράξη κάποια πρόσφατα εργαλεία, να συνδεθείτε με συναδέλφους συγγραφείς και ερευνητές και να φτάσετε την ακαδημαϊκή σας εργασία σε άλλο επίπεδο. Facebook Event: https://fb.me/e/Qkm2a4AV

bottom of page