Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων (ΠΕΓΑ)

Το Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών) και απευθύνεται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, αντίστοιχου ή συναφούς με το περιεχόμενο του Προγράμματος.

Ο σκοπός του έργου είναι να εκπαιδεύσει τους αποφοίτους στην Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον, προσφέροντας μία πλατφόρμα σύγχρονων επιστημονικών εργαλείων (θεωρητικών και πειραματικών) που θα αναπτύξει τις επιχειρηματικές ικανότητες των αποφοίτων ΑΕΙ και θα τους υποστηρίξει στην ανάληψη επιχειρηματικής δράσης στο σύγχρονο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα προσανατολίζεται σε τομείς όπου διαπιστώνεται σημαντική υστέρηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, συγκεκριμένα την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση.

Το πρόγραμμα συγκροτείται σε τέσσερα μαθήματα με συνολικό αριθμό 150 ωρών διδασκαλίας και 20 ώρες εξέτασης. Τα τέσσερα μαθήματα είναι:

Διαβάστηκε 1670 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 20:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκοπός ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ »